Protestantse Gemeente Blankenham

Zondagsschool Zondagsschool
ZONDAGSSCHOOL  ’t MEIBLOEMPJE  BLANKENHAM
Na een heel lange vakantie hopen we op 30 augustus weer van start te gaan. Dit is wat we gaan vertellen:

30 augustus     -    Daniël                              9.30 uur
13 september   -    In de vurige oven            9.30 uur
27 september   -    Daniël in de leeuwenkuil 9.30 uur
   11 oktober     -    Terug naar huis               9.30 uur
   25 oktober     -    De tempel herbouwt       9.30 uur

We beginnen in de kerk en gaan dan naar het dorpshuis, waar het verhaal verteld wordt. Ook hebben we nog een kleurplaat en doen we een spel of iets anders. Zo is ons uurtje snel voorbij.
                                                                                                                                                                                                                            De zondagsschool is er voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar, dus kom en doe gezellig mee!